ŠKODA Ringsted

Autoriseret ŠKODA Service - derfor!

Det er altid en god idé at benytte vores værksted, når din ŠKODA skal til service. Her kan du læse hvorfor.

Når du sender din ŠKODA til service hos os, kan du være sikker på, at den er i gode hænder, og at vi udfører de nødvendige reparationer efter fabrikkens forskrifter - hverken mere eller mindre.

Nutidens ŠKODA er udstyret med masser af teknik, elektronik og avancerede assistentsystemer, som i dagligdagen betyder ekstra komfort, bedre køreegenskaber og høj sikkerhed. Derfor efteruddanner vi vores mekanikere løbende med 3-4 årlige kurser, så de er opdateret med den seneste viden om netop din ŠKODA. 

Et servicehæfte med autoriserede stempler fortæller den næste køber, at du har passet godt på din ŠKODA. Noget der i de fleste tilfælde vil betyde, at du får mest muligt for bilen, når den en gang skal sælges.

Vi matcher prisen på service

Det skal ikke koste dig mere at passe godt på din ŠKODA. Derfor har vi ŠKODA Prismatch, hvor vi matcher prisen på et tilsvarende service hos et lokalt uautoriseret værksted. På den måde får du tryghed for både den bedste kvalitet og den rigtige pris.

Opdatering og Vejhjælp

Når din bil er til service hos os, tjekker vi for en ordens skyld at den er 100% opdateret. Det sker via en online-forbindelse direkte til ŠKODAs hovedkvarter. På den måde får du helt automatisk glæde af den nyeste udvikling af ŠKODAs produkter, selvom din bil blev leveret for et stykke tid siden.

Skulle du imod forventning få problemer undervejs, er hjælpen lige ved hånden. Når du får serviceret din bil hos os følger der nemlig gratis ŠKODA Vejhjælp med i købet, hvis din bil er fra 1997 eller derefter.

Læs mere om ŠKODA Vejhjælp

Når skaden er sket er det dig, der bestemmer

Hvis uheldet er ude og du får en skade på din ŠKODA, er det ikke ligegyldigt hvilket værksted du vælger. Selvom forsikringsselskabet anviser et billigere uautoriseret værksted, har du stadig ret til at vælge vores specialister.

Vores mekanikere er specialuddannede til at sikre bilens fabriksgaranti fastholdes, at køreegenskaberne bevares og at der ikke opstår rustproblemer efter en skade. Selv et stenslag er det værd at besøge os for. Hvis der fx er indbygget antenne, assistentsystemer, eller andet indbygget i forruden, er det vigtigt at den udskiftes med en original.

Læs mere om vores værksted

Book tid på værkstedet